Nieuws

Jaarkalender 2018-2019

Hierbij een overzicht van de resterende vrijedagen, vakanties en belangrijke thema's voor het schooljaar 2018-2019.

 lees meer

Nieuwsbrieven

Hier vindt u het overzicht van de nieuwsbrieven van de afgelopen 12 maanden en het Nieuwsarchief

 lees meer

Maandag 24 september en Dinsdag 25 september zijn de leerlingen vrij

Aanstaande maandag en dinsdag (24 en 25 september) zijn de leerlingen vrij. De juffen en meesters hebben maandag een teamdag en dinsdag is het een leerlingvrijedag. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 

 lees meer

Rekendag 2018

Rekendag 2018

Op 28 maart 2018 zijn wij op school gezamenlijk gestart met een rekenactiviteit om de Rekendag te openen. 

 lees meer

Paasontbijt

Paasontbijt

Op dinsdag 27 maart 2018 hadden wij op school een Paasontbijt en gingen wij met zijn alle in onze pyjama ontbijten. Er is heerlijk gegeten en als verrassing kwam ook de Paashaas nog langs, wat een bofkonten zijn wij, want van de Paashaas kregen we allemaal nog iets lekkers. 

 lees meer

educatief uitje

educatief uitje

Vanuit de ouderbijdrage is er een budget beschikbaar gemaakt voor elke groep voor een educatieve uitje, hiervoor willen wij de ouders bedanken

 lees meer

Geslaagde kerstmarkt op obs de Boog Bospolder

Op donderdagavond 14 december heeft de inmiddels traditionele en super gezellige kerstmarkt plaatsgevonden.

 lees meer

12 December obs De Boog Bospolder gesloten

Gisteren is officieel bekend gemaakt dat er op dinsdag 12 december een landelijke staking wordt georganiseerd. De staking heeft wederom als doel om de politiek duidelijk te maken dat het beroep van leraar aantrekkelijker moet worden. PO in Actie heeft tot de staking opgeroepen en heeft een tweetal eisen neergelegd: een eerlijker salaris en verlaging van de werkdruk. 

 lees meer

kikkervijver van groep 4/5

kikkervijver van groep 4/5

Wij kikkers...oeps, krokodillen en dolfijnen hebben de lente binnen onze school gehaald. Wij hebben namelijk kikkers, groot en klein, bloemen in alle kleuren van de regenboog en bladen geknutseld om onze kikkervijver mee te vullen. De kikkervijver is de komende tijd te bewonderen tegenover de klas van de krokodillen.    

 lees meer

Foto's werkweek groep 8 2017

Foto's werkweek groep 8 2017

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen uit groep 8. Foto's van de werkweek volgen zo spoedig mogelijk. Er wordt op dit moment aan gewerkt. Bent u nu al nieuwsgierig? Kijk dan op www.obsdeboogschiemond.nl. Daar kunt u nu al een aantal foto's van de afgelopen dagen vinden. 

 lees meer

tennistoernooi

tennistoernooi

Vijf kinderen van O.B.S. de Boog hebben vandaag deelgenomen aan een tennistoernooi. Van locatie Schiemond waren dit Anass en Saloua uit groep 7 en van locatie Bospolder Elise, Indirah en Laila uit groep 6/7. 

 lees meer

Schooltoernooien:

Schooltoernooien:

Onze school doet mee aan alle toernooien die door Sport en Recreatie in Delfshaven worden georganiseerd. Wij vinden deelname belangrijker dan winnen en kiezen ervoor om kinderen mee te nemen die zich sportief en respectvol gedragen in de gymles, in de klas en op het schoolplein.

 lees meer

Vignet Gezonde School

Vignet Gezonde School

Onze school heeft dit jaar het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 lees meer

Ouderkamer:

Ouderkamer

In de ouderkamer is voor de ouders wekelijks een interessant aanbod. De ene keer wordt er een onderwijsondersteunende voorlichting gegeven. Ouders krijgen dan informatie hoe ze hun kind beter kunnen begeleiden bij het leren. De andere keer wordt er aan opvoedingsondersteuning gedaan. Ouders krijgen handvatten  hoe ze hun kind kunnen begeleiden bij het groter worden.

 lees meer

Update: 13-dec-2017 door Admin User